25 jaar Bootbouwschool!

De Bootbouwschool bestaat dit jaar 25 jaar! Begonnen door Kees Prins en al snel overgenomen door Bert van Baar werd ze op 6 juni 2021 al weer 25 jaar. Dat is een mooie leeftijd!

Er wordt gewerkt aan opvolging; er zijn twee gegadigden die apart of samen het mooie werk van De Bootbouwschool willen voortzetten.
Het nieuwe programma voor 2022 wordt gemaakt. In het voorjaar is er weer een korte cursus van 9 dagen waarin er een bijboot wordt gebouwd. Weer een overnaads sloepje natuurlijk van massief hout met gestoomde spantjes.De keuze is nog een Catherine Whitehall of een 10 voets dinghy uit Australia.

oughtredguillemot02         $_84

 

Ook willen we weer eens een multiplex epoxy cursus geven. We denken aan een Elf of Elfyn van Iain Oughtred in het najaar. Daarvoor hebben we eerst nog een Festival! Het zou  mooi zijn wanneer in 2022 het 2e DutchWoodenBoatFestival door mocht gaan! Dat zou een mooi cadeautje zijn! Zet je op die site op de maillijst en blijf op de hoogte!

Natuurlijk geven we ook weer een gratis cursus uitslaan weg aan iedereen die mee gaat doen met een cursus bootbouw. Wanneer je een heel speciale cursus uitslaan wilt: kijk in het aanbod bij de Batavia sloep.