De Bootbouwschool is nu 20 jaar van mij

De Bootbouwschool bestond vorig jaar 25 jaar! Begonnen door Kees Prins en al snel overgenomen door Bert van Baar werd ze op 6 juni 2021 al weer 25 jaar. Dat is een mooie leeftijd! Sinds 1 maart 2022 is De Bootbouwschool 20 jaar van mij!! Een mooie mijlpaal vind ik!

Er wordt gewerkt aan opvolging; er wordt gezocht naar een opvolger die het mooie werk van De Bootbouwschool wil voortzetten.
Het nieuwe programma voor 2022 is gemaakt. In het voorjaar hebben we weer een korte cursus van 9 dagen gedaan waarin er een bijboot werd gebouwd. Weer een overnaads sloepje natuurlijk van massief hout met gestoomde spantjes. Het werd een ¾ uitvoering van de beroemde Catherine

$_84

Ook willen we weer eens een multiplex epoxy cursus geven. Het wordt een 15’ Shelburne Dory van Paul Gartside in het najaar. Daarvoor hebben we eerst nog een Festival Gepland, of noemen we het een reünie? Het zou  mooi zijn wanneer in 2022 het 2e DutchWoodenBoatFestival door mocht gaan! Dat zou een mooi cadeautje zijn! Zet je op die site op de maillijst en blijf op de hoogte!

Natuurlijk geven we ook weer een gratis cursus uitslaan weg aan iedereen die mee gaat doen met een cursus bootbouw. Wanneer je een heel speciale cursus uitslaan wilt: overleg je wensen zoals al meerdere bouwers hebben gedaan.