19’6″ Hanze Yawl for sale €8995 o.n.o. (£6,500)

Geplaatst op: 8 juli 2015

On Display at HMC    In the workshop

UK: Hull designed and made by Bert van Baar from Bootbouwschool, boat finished by students Hout & Meubilerings College Amsterdam

• Bruynzeel Marine ply 10mm on mahogany 19′6″ x 6’ x 1’4″-3′; muliple epoxy layers, 2C finish and 1C coloured mono-urethane
  • storage:
  1. 1 hatch to space below aft deck
  2. 2 small hatches to space under foredeck
  • Teak grated floors
  • teak decking
  • Oregon pine spars (main is hollow)
  • sail plan from Caledonian Yawl 164 sq ft

She needs just a little details to sail: some paint spots here and there, some small blocks for rigging etc.

Just ask for more details at info@bootbouwschool.nl or mobile: +31 6 10503101
With a good price I will be able to deliver if necessary!

NL: Romp ontworpen en gebouwd door Bert van Baar van De Bootbouwschool, afgebouwd door studenten van het Hout & Meubilerings College Amsterdam

• Bruynzeel hechthout 10mm op mahonie 5,9 x 1,85 x 0,4-0,9
  • veel bergruimte
  1. 2 luikjes naar bergruimte in vooronder
  2. luik naar bergruimte in achteronder
  • teak blokroosters
  • teak dekken
  • Oregon pine rondhouten (grote mast is hol)
  • tuigage van Caledonian Yawl 15,2 m2

Ze is op een paar kleine details klaar, wat plekjes moeten nog worden bijgewerkt en het tuig staat bijna zeilklaar op de boot: een katrolletje hier, een beugeltje daar ….

Maak een afspraak om eens langs te komen in Den Helder, bel daarvoor 06 10503101!

U kunt informatie aanvragen via ons contact formulier onder het kopje ‘contact’.